Štrpce: Pritvor za petoricu Srba

Predsednik privremenog organa opštine Štrpce Ivan Redžić izjavio da je petorici Srba koji su lišeni slobode u akciji Kosovske policije određen pritvor.

Izvor: B92

Utorak, 04.03.2014.

22:29

Default images

Redžić je u izjavi Tanjugu rekao da je zadržavanje do 48 sati određeno pripadnicima Kosovske policije iz Štrpca Dejanu Stevanoviću, Radiši Jovanoviću, Draganu Markoviću, Dejanu Jorgoviću i radniku šumskog gazdinstva Dragutinu Ivanoviću.

On je dodao da su svoj petorici Srba koji su lišeni slobode uz pomoć Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju obezbeđeni advokati, kao i da je današnja akcija specijalaca Kosovske policije izazvala uznemirenje među Srbima u Sirinićkoj župi.

ROSU je u jutrošnjoj akciji pretresla kuce privedenih i izvršila upad u zgradu suda u Štrpcu koji radi u sastavu pravosudnog sistema Srbije.

Šta se događalo ranije danas u Štrpcu pogledajte u našem prilogu ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: