Dveri: Imaćemo dvocifren rezultat

Na ovim izborima pokret Dveri će biti najveće iznenađenje i ne samo da je iznad cenzusa, već se približava dvocifrenom izbornom rezultatu, kaže Boško Obradović.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 03.03.2014.

21:48

Default images

"“Ni izborna krađa, ni medijski mrak ne mogu da zaustave Dveri da udju u Skupštinu Srbije, jer narod želi autentične predstavnike, a ne one koji su opljačkali zemlju u protekle 24 godine”", poručio je lider Dveri sa predizbornog skupa u Užicu.

Ako udju u vladu, Dveri će uraditi u Srbiji sve ono što je predsednik Rusije Vladimir Putin uradio u toj zemlji, istakao je Obradović.

“Oporezovaćemo tajkune i strane banke, uvešćemo patriotsko obrazovanje i redovno služenje vojnog roka, doneti zakon o stranim agentima u Srbiji, zabranićemo ideologije homoseksualizma i na svaki način podržati domaću privredu i poljoprivredu”, rekao je Obradovih, izlažući program ovog političkog pokreta.

Obradović je 20-ti dan za redom uputio poziv lideru SNS Aleksandru Vučiću na TV duel, ocenjujući predizbornu skandaloznom.

Sve je to jedna velika laž kao i borba protiv korupcije i kriminala Aleksandra Vučića. U zatvoru se ne nalazi nijedan političar niti tajkun na osnovu pravosnažne presude. Ta borba je laž, a istina je da je Miroslav Mišković finansirao i Vučića i Nikolića.To je ono što danas u Srbiji smeju da kažu jedino Dveri”,rekao je Obradović u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: