"Ranković kao da je pao s Marsa"

Boris Ranković je ćutao kad je njegova tadašnja stranka ubijala građevinu u Beogradu, i danas se ponaša kao da je pao s Marsa, kaže Mladen Bašić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.03.2014.

19:09

Default images

Amnezija sa kojom nastupa kandidat Borisa Tadića za gradonačelnika Beograda Boris Ranković je na zavidnom nivou pošto očigledno zaboravlja da je Željka Ožegovića 2003. godine Zoran Đinđić proglasio za najboljeg predsednika opštine u Srbiji, navodi Mladen Bašić menadžer Gradskog odbora LDP.

"Ranković se očigledno ne seća i da je osam godina vodio Direkciju za građevinsko zemljište, ali to je nekako logično, pošto se ni Tadić ne seća da je osam godina bio predsednik Srbije, pa sada nastupa kao čovek vizije. Na sreću, građani Novog Beograda odlično pamte šta je sve to Ožegović uradio za njih, ali dobro pamte i one koji su ga nasledili i kako su vodili ovu opštinu", kaže Bašić.

"Ranković se danas pojavljuje pred Beograđanima kao da je pao s Marsa, a ne kao čovek koji je osam godina vodio Direkciju koja je raspolagala sa najvećom količinom novca u gradu. Ćutao je kada je njegova stranka ubijala građevinu u Beogradu kroz donošenje katastrofalnog Zakona o planiranju i izgradnji, protiv kog je bio LDP. Ovaj sumanuti projekat, u kom je ortoped Oliver Dulić odlučivao o građevini, završio se tragično sa preko 80 hiljada ljudi bez posla. I tada je Ranković bio sa Tadićem kao i danas, i tada je razmišljao o svojoj partiji, a ne o interesima Beograđana", naveo je Bašić u saopštenju dostavljenom medijima.

"Sve to čini izbore u Beogradu jednostavnim. Nude im se tri kandidata jedne politike, Ranković, Đilas i Antić, koji su doveli grad u stanje u kom se nalazi, i SNS, koji ne može da vodi Beograd, jer i sami priznaju da nemaju kandidata za gradonačelnika. Nasuprot svih njih je politika Liberalno demokratke partije i Željko Ožegović i zato je glas za našu listu glas za bezbedniji, uspešniji Beograd", zaključuje Bašić.

Boris Ranković, kandidat Nove demokratske stranke za gradonačelnika Beograda, gostovao je danas u kažiprstu B92, koji možete pogledati OVDE.

Novaković ocenio da bi bilo neverovatno da Nova demokratska stranka ne pređe cenzus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: