O koalicijama kad za to dođe vreme

Nije tajna da pojedini tajkuni finansiraju kampanju nekih stranaka, da su se udružžili u borbi protiv Aleksandra Vučića, kaže potpredsednik SNS Bratislav Gašić.

Izvor: Danas, Tanjug

Četvrtak, 27.02.2014.

23:51

Default images

"Kada kažžem tajkuni, mislim na sve one koji su se, uz pomoć prethodnih režižma, obogatili, pokupovali veliki broj srpskih firmi, a zatim ih rasprodali i otpustili stotine hiljade radnika", rekao je Gašić.

On nije precizirao koje to stranke finansiraju tajkuni.

Gašić za Danas navodi da građani treba da glasaju za SNS jer može brže i bolje da reformiše Srbiju i što je garant da se nikada više niko neće obogatiti na račun naroda, a komentarišući stav SPS da nisu za reforme koje će "pojesti ljude".

On napominje da "i Srbiju i njene građane mogu da „pojedu" nerad, javaššluk i lopovluk", a reforme mogu samo da donesu boljitak.

Na pitanje da DS zanima zbog čega se Srbija za poslednjih 45 dana zadužižla za višše od 450 miliona evra, on odgovara: "Morali smo da pozajmimo novac da bismo isplaćivali njihove dugove, odnosno kredite koje su uzimali po jako visokim kamatama, čak i od deset odsto."

U vezi sa navodima demokrata da je u budžet stavljen kredit iz Emirata, za koji nema nijednog dokumenta Gašić poručuje da SNS "nikada ni za pedalj neće odstupiti od svoje prakse da sve radi javno, u skladu sa zakonom i za dobrobit građana Srbije".

"Naravno da postoji dokumentacija o kreditu iz Emirata", naveo je potpredsednik naprednjaka.

Kad je reč o postizbornim koalicijama, on je istakao da će se o tome razgovarati "kada za to dođe vreme".

"Kao što smo mnogo puta do sada rekli, SNS možže da bude u koaliciji sa svima koji žžele dobro Srbiji, koji se zalažžu za reforme, uređenje i modernizaciju zemlje", poručio je Gašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: