Ugljanin u koaliciji sa Tadićem?

Stranka demokratske akcije Sandžaka, koju predvodi Sulejman Ugljanin, najverovatnije će se priključiti koaliciji koju predvodi Boris Tadić, pišu Novosti.

Izvor: B92

Nedelja, 09.02.2014.

23:41

Default images

Blizu smo dogovora. Trenutno preciziramo detalje koalicionog sporazuma i sve bi trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana, rekao je za taj list funkcioner SDA Bajram Omeragić, koji u ime Ugljaninove partije vodi pregovore sa Tadićem, Dušanom Petrovićem i Nenadom Čankom.

Novosti navode da bi ova sandžačka partija trebalo da prihvati tri poslanička mandata, koje im nudi blok koji predvodi bivši predsednik Srbije, i odustaće od četiri mesta u parlamentu, koliko su tražili tokom prošlonedeljnih pregovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: