LSV može sa LDP, Tadićem, ZZS...

LSV odlučio da razgovara o saradnji za predstojeće izbore sa LDP, Borisom Tadićem, Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića, Socijademokratskom unijom.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.01.2014.

21:06

Default images

Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine odlučio je večeras da se razgovori o saradnji za predstojeće izbore mogu voditi sa navedenim strankama, sa sindikalnim organizacijama i strankama nacionalnih zajednica.

Glavni odbor LSV je na sednici ovlastio lidera stranke Nenada Čanka da formira tim za razgovore sa liderima drugih stranaka građanske orijentacije, radi stvaranja građanskog bloka za predstojeće izbore.

Usvojena je i odluka o formiranju Centralnog izbornog štaba koji je dobio zaduženje da pripremi samostalni izlazak te stranke na izbore.

Po donošenju odluka, sednica Glavnog odbora je prekinuta, a biće nastavljena narednih dana kada Glavni odbor bude odlučivao o predlogu Nenada Čanka za eventualnu izbornu koaliciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: