Trovanje pasa uzbunilo komšije

Navodno trovanje psa uhvaćeno na video snimku uzbunilo je ljubitelje životinja i preti da posvađa komšiluk u Surčinu.

Izvor: B92

Sreda, 22.01.2014.

17:00

Default images

Revoltirani zbog onoga što se vidi na dvominutnom snimku, ispred kuće osumnjičenog, okupili su se oni koji traže da se utvrde činjenice i kazni krivac.

U međuvremenu "Fondacija za zaštitu životinja", koja je objavila snimak, već je podnela krivičnu prijavu protiv te osobe.

Da li je na snimku zabeležen trenutak kada Slobodan B. truje komšijinog psa ili kada mu u najboljoj nameri daje hranu? Vlasnik labradora Arnija tvrdi da je njegov ljubimac ubrzo pošto je pojeo hranu koju mu je doneo čovek kojem se na snimku raduje uginuo u mukama.

"On je bio tako umiljat pas, deca od dve godine dođu ovde, pruže mu ruku, daju mu smoki, a on da ujede, ma kakvi, nema šanse", priča Dragoljub Šmigić, Arnijev vlasnik.

Da je pas sigurno otrovan njegovi vlasnici su shvatili kada su pored njega našli četiri uginule kokoške i jednu mačku. Labrador nikada nije pravio probleme, niti su komšije bile u svađi.

U međuvremenu, lični podaci čoveka koji je još osumnjičen, ali ne i optužen, počeli su da kruže internetom. Snimak sa komšijske kamere, koji je u međuvremenu završio na Jutjubu, izazvao je gnev kod onih koji žive u blizini, ali i njihov strah.

Dok se ne utvrdi da li je Slobodan uhvaćen na delu ili je Arni uginuo nesrećnim spletom okolnosti, oganizovao se komšiluk.

Okupio se ispred kuće dok je glavni osumnjičeni bio u policiji i davao izjavu. Njegova supruga nema komentar, ali u razgovoru tvrdi da nikada niko u njenoj kući ne bi na taj način naudio životinji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: