Eštonova u poseti zemljama Zaliva

Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton posetiće naredne nedelje pet zemalja Persijskog zaliva.

Izvor: B92

Subota, 11.01.2014.

23:55

Default images

Ona će sa zvaničnicima razgovarati o situaciji u Siriji, iranskom nuklearnom programu i naporima za postizanje mira na Bliskom istoku, navedneo je danas u saopštenju iz njene kancelarije.

Eštonova će posetiti Ujedinjene Arapske Emirate, Kuvajt, Saudijsku Arabiju, Oman i Katar i na turneji će se zadržati do 16. januara, naveo je neimenovani diplomatski izvor za AFP.

Imaćemo šansu da razgovaramo o čitavom nizu važnih pitanja koja utiču na naše bilateralne odnose, navela je Eštonova u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: