U Predsedništvu SNS mnogi za izbore

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić izjavio da veliki broj članova Predsedništva te stranke smatra da bi trebalo da budu raspisani vanredni parlamentarni izbori.

Izvor: Beta, Danas

Ponedeljak, 16.12.2013.

21:29

Default images

Izbori treba da budu raspisani kako bi SNS preuzela odgovornost prema Srbiji punim kapacitetom i kako "ne bi više bilo pojedinih kočničara na tom putu", kaže Gašić.

"Rezultati izbora na Voždovcu, u Odžacima i Kostolcu jasna su poruka građana Srbije da SNS treba da preuzme odgovornost u državi u punom kapacitetu. Sigurno ćemo u stranci raspravljati o tome", rekao je Gašić u intervjuu za "Danas".

Gašić je, međutim, dodao da su se, na kraju, svi saglasili s predsednikom Aleksandrom Vučićem da sada nema vremena da se bavimo izborima, već da Srbija treba da nastavi dalje istim tempom, naročito zbog dobijanja datuma za početak pregovora sa EU.

On je dodao da će SNS, verovatno pred kraj godine, imati neko redovno zasedanje na kojem će, "ako treba", biti reči i o vanrednim izborima.

Gašić je rekao da bi bilo neodgovorno da licitira kolike su šanse da parlamentarni izbori budu održani zajedno sa izborima u Beogradu.

"Poslednji rok za održavanje izbora u prestonici je 16. mart. Verovatno da to prate oni koji su nadležni za to, kao što je ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović. Neodgovorno bi bilo da ja sada spekulišem o datumu izbora u Beogradu", rekao je Gašić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: