Đilas: Podržavam lokalne koalicije

Podržavam lokalne koalicije bez ograničenja, još od vremena kada nisam bio predsednik DS, budući da na lokalnom nivou nema visoke politike, rekao Dragan Đilas.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 16.12.2013.

18:57

Default images

"Moje partijske kolege to znaju, a ljudi treba da sarađuju bez obzira na to koja zastava stoji na bini prilikom održavanja konvencija", kazao je on u obraćanju novinarima u Priboju, izražavajući zadovoljstvo zato što u ovoj opštini vlast funkcioniše.

Prema njegovom mišljenju, šteta je što se država opredelila za zakone iz maja prošle godine, jer su, zbog njih sredstva koja se slivaju u gradske kase manja za 15 do 20 procenata.

Uprkos tome, Đilas kaže da ima razumevanja prema gradonačelnicima i predsednicima opština iz SNS što ih nisu kritikovali, jer, kako navodi, ne mogu protiv centrale.

"Njihovo preživljavanje predstavlja čarobnjaštvo, a Priboju je potreban konsenzus ne samo stranaka koje su danas na vlasti, nego i svih ostalih kako bi poruka poslata Beogradu dovela do pomaka i promena na bolje", naveo je Đilas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: