Labus: Nisam siguran da li ću se ponovo kadidovati

Izvor: B92

Utorak, 17.12.2002.

21:59

Default images

Potpredsednik jugoslovenske vlade Miroljub Labus izjavio je u utorak uveče u Moskvi da "nije siguran" da će se ponovo kandidovati za predsednika Srbije. Labus predvodi državno-privrednu delegaciju u poseti Rusiji, tokom koje je, izmedju ostalog, otvorena izložba o mogućnostima jugoslovenske privrede. U razgovoru sa jugoslovenskim i ruskim novinarima u Moskvi, on je rekao da ima podršku milion birača, a da mu je za pobedu potrebno dva miliona, kao i da ne veruje da do novih izbora može pridobiti još milion glasova. On je izrazio zadovoljstvo razgovorima sa ruskim zvaničnicima, posvećenim povećanju ekonomske saradnje i povećanju jugoslovenskog izvoza u Rusiju, navodeći da postoje dogovori o povećanju izvoza robe i usluga u oblasti gradjevinarstva i turizma. Labus je naveo da je tokom razgovora "došlo do pomaka" u rešavanju uzajamnog duga izmedju dve zemlje, odnosno izmedju starog jugoslovenskog duga za gas i klirinškog duga bivše SSSR bivšoj Jugoslaviji, ali nije izneo detalje. Najavio je, takodje, da će razgovori o tome biti nastavljeni sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: