Izgoreo "mercedes" u Novom Sadu

U novosadskoj ulici Kosančić Ivana, u širem centru grada, izbio je požar na automobilu “mercedes”, novosadskih registarskih oznaka, čiji uzrok još nije poznat.

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.11.2013.

23:22

Default images

U požaru, koji su vatrogasci brzo lokalizovali i ugasili, nije bilo povređenih, a istragom će biti utvrđeno šta ga je prouzrokovalo, kao i kolika je materijalna šteta, izjavila je Tanjugu portparolka Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić.

Stanovnici ulice Kosančić Ivana rekli su novinarima Radio-televizije Vojvodine da su oko 21 čas čuli snažnu detonaciju, a kada su izašli na prozore i terase, imali su, kažu, šta i da vide - na parkingu između zgrada automobil marke "mercedes ML" novosadskih tablica bio je u plamenu.

Portal RTV prenosi reči prisutnih, prema kojima vozilo ne pripada nikome od komšija. Kako se navodi, požar je izazvan, ali identitet osumnjičenog za izazivanje požara, za sada, nije poznat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: