URS za veću bezbednost u Novom Sadu

Novosadski odbor URS predlaže hitnu akciju, u organizaciji gradske vlasti, radi povećanja bezbednosti u Novom Sadu koja je, kako se navodi, dramatično ugrožena.

Izvor: B92

Utorak, 05.11.2013.

20:32

Default images

U toj akciji učestvovali bi najodgovorniji za stanje u toj oblasti, poput policije, komunalnih službi, političara, stručnjaka raznih profila, predstavnika civilnog društva, odnosno svi oni koji “drže do elementarne bezbednosti u Novom Sadu”.

U saopštenju se dodaje da bi to trebalo da bude skup koji će utvrditi uzroke problema i “predložiti hitna rešenja, kako bi se Novi Sad u maksimalno kratkom roku lišio nasilnika i kriminala na svojim ulicama” i da taj grad ponovo postane lepo i prijatno mesto za život.

Predsednica Gradskog odbora URS Jelena Jevtić izjavila je da je Novi Sad ne tako davno bio “sinonim za čistoću i bezbednost, primer za ugled u ovom delu Evrope” a da su njegovi žitelji u poslednje vreme svedoci napada na prolaznike i otimanja njihove imovine, krvavih tuča maloletnika provala u lokale i stanove, oružanih obračuna pa i ubistava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: