DSS: Vulin - razbijač Srbije

Demokratska stranka Srbije optužila ministra bez portfelja zaduženog za Kosovo i Metohiju Aleksandra Vulina da je "najvatreniji zagovornik razbijanja Srbije".

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.11.2013.

19:33

Default images

U pisanoj izjavi portparola DSS Petra Petkovića dostavljenoj Tanjugu navodi se da je Vulin svojevremeno podneo ostavku na mesto direktora vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju navodno zbog Briselskog sporazuma.

"Vulin izgleda ne čuje da režim optužuje DSS za prebijanje Pantića i za prekid lažnih izbora i iščuđava se kad DSS iznosi čistu istinu. Vulin je kobajagi podneo ostavku zbog Briselskog sporazuma, a pokazalo se da je najvatreniji zagovornik razbijanja Srbije po tom sporazumu", istakao je Petković.

Prema njegovim rečima, Vulin najbolje zna "da je propao Briselski sporazum jer je narod jednodušno bojkotovao lažne izbore i okrenuo leđa ovom po Srbiju pogubnom sporazumu".

Za Vulina DSS ima i pitanje - da li je tačno da je policijski general Bratislav Dikić bio na Kosovu u nedelju na dan održavanja lažnih izbora, jer, kako se navodi, u saopštenju, državni sekretar u MUP-u Vanja Vukić tvrdi da nije, a istina kaže da jeste.

"Šta je general Dikić radio na Kosovu i da li je učestvovao u prekidu lažnih izbora?", pita Vulina Petković.

Podsetimo, Aleksandar Vulin je izjavio ranije danas da je "neshvatljivo" da DSS nastavlja da zajedno sa Prištinom optužuje svoju državu za događaje u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: