"SNS će pobediti na Voždovcu"

Predsednik beogradskog odbora SNS Nebojša Stefanović izrazio je uverenje da će ta stranka pobediti na predstojećim izborima u beogradskoj opštini Voždovac.

Izvor: B92

Subota, 26.10.2013.

14:29

Default images

Stefanović je najavio decentralizaciju u glavnom gradu kako bi se omogućio brži razvoj opština.

"Ovo je nova šansa za Voždovac da u saradnji sa republičkom vlašću i, nadam se uskoro i gradskom vlašću jer prethodna nije imala sluha za Voždovac, omogući svoj brži razvoj", rekao je Stefanović novinarima ispred opštine Voždovac.

Stefanović, koji je predsednik Skupštine Srbije, predao je u ime SNS izbornu listu te stranke za lokalne izbore u toj opštini zakazane za 15. decembar, čiji će nosilac biti lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

"Decentralizacija beogradskih opština je neminovna i cilj je da građani ne moraju da čekaju gradske birokrate i njihove odluke o građevinskim dozvolama i razgovore sa investitorima", rekao je on.

Stefanović je naveo da je SNS, u poslednje četiri godine tokom kojih je bila u vlasti u Voždovcu, "radila mnogo na popravljanju infrastrukture i drugih stvari" i uz skroman budžet napravila korak napred.

"Sada imamo šansu da u saradnji sa republičkim vlastima privučemo investitore i pokrenemo proces decentralizacije u Beogradu, kao i da omogućimo razvoj opštine", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: