"Direktor BIA veliki profesionalac"

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da je advokat Aleksandar Đorđević koga je predložio za direktora BIA vrlo pouzdan, odan i profesionalan čovek.

Izvor: Blic, Tanjug

Petak, 25.10.2013.

23:54

Default images

"On je odličan pravnik što je važno za funkciju direktora BIA. Uz njega će na visokim mestima u Agenciji biti i Dragan Marković Markoni koji je do sada vodio BIA i Jovan Drobnjaković koji je takođe bio kandidat za direktora'', rekao je Vučić za ''Blic''.

Vučić je dodao da Đorđevića poznaje godinama i da su zajedno studirali na Pravnom fakultetu.

"Aleksandra znam više od 25 godina, a odlično ga poznajem poslednjih sedam, osam godina. On nije funkcioner SNS i mnogi ga mešaju sa jednim drugim advokatom koji se zove isto kao on", naveo je Vučić.

Vlada Srbije postavila je danas Aleksandra Đorđevića za direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Đorđević je advokat, a na mesto šefa BIA dolazi posle Nebojše Rodića, koji je u okviru rekonstrukcije vlade postavljen na mesto ministra odbrane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: