"Srpska" osudila napad na kandidata

"Građanska inicijativa Srpska" je najoštrije osudila napad na kandidata za odbornika u Kosovskoj Mitrovici Ninoslava Đerića.

Izvor: B92

Nedelja, 20.10.2013.

19:09

Default images

Poručeno je da ih niko i ništa neće uplašiti i zaustaviti u poslu za bolji i sigurniji život sugrađana

Na konferenciji "Građanske inicijative Srpske" oštro je osuđen napad na kandidata za odbornika u Kosovskom Mitrovici Ninoslava Đerića.

Kandidat za odbornika Saša Dedović je najavio dolazak ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasima Ljajića i ministarke zdravlja Slavice Đukić Dejanović u Vladi RS koji će podržati listu "Građanska inicijativa Srpska".

Ministar Ljajić će svečano otvoriti ulicu tragično preminulog Mesuda Džekovića, a ministarka zdravlja će posetiti Zdravstveni centra Kosovska Mitrovice. Odbornički kandidat "Srpske" Ninoslav Đerić je rekao da zbog sveukupne situacije ne želi da komentariše napad na njegovu porodicu.

Poručio je svima koji se ne slažu s njegovim političkim stavovima da se obračunaju s njim i da u to ne mešaju njegovu porodicu.

Na terasu stana Ninoslava Đerića u severnom delu Kosovske Mitrovice juče je bačena bomba.

Posle konferencije, simboličnom posetom tri socijalno ugrožene porodice na severu Kosovske Mitrovice kandidati za odbornike na listi "Građanska inicijativa Srpska" su uručili humanitarnu pomoć u prehrambenim proizvodima i higijeni i obećali da će u predstojećem periodu posetiti svih 400 socijalno ugroženih porodica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: