Dveri se razilaze

Pristalice pokreta Dveri, koji su večeras na oko sat vremena blokirali saobraćaj na raskrsnici ulica Srpskih vladara i Kneza Miloša, počeli su da se razilaze.

Izvor: B92

Petak, 27.09.2013.

17:37

Default images

Prema rečima člana starešinstva Dveri Boška Obradovića, pristalice ''Dveri'' nameravale su da ostanu na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Srpskih vladara da je Biro za koordinaciju službi bezbednosti doneo odluku da se parada održi.

Kako je odluka da se prajd ne održi pristalice ''Dveri'' su počele da se razilaze.

Taj pokret se večeras oglasio i saopštenjem u kome je pozdravio odluku Biroa i ocenio da "sprečavanje gej parade prvi korak u odbrani porodičnih vrednosti".

Oni su ponovili i stav da bi po uzoru na rusko zakonodavstvo, trebalo usvojiti zakon o zabrani propagande homoseksualizma.

Večeras je i grupa od oko 50-ak gradjana blokirala saobraćaj ispred doma Vukove zadužbine pevajući crkvene pesme.

Oni su nosili ikone, krstove i anti gej transparente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: