Indijski policajci silovali devojku

Među četiri muškarca uhapšena zbog silovanja 28-godišnje devojke u predgrađu Nju Delhija nalaze se i dva policajca, javljaju danas indijski mediji.

Izvor: Blic

Nedelja, 01.09.2013.

19:30

Default images

Devojka je silovana u kući u kojoj je bila u poseti prijatelju u naselju Noida u petak naveče, a naredni dan podnela je prijavu u policiji, nakon čega je usledilo hapšenje, piše list "Hindu".

List navodi da su dva policajca i još trojica drugih muškaraca provalila u kuću i rekli prijatelju devojke da izađe, nakon čega su je napali.

"Nakon što su je isprebijali i silovali, oni su od nje uzeli bankovnu karticu sa koje su podigli novac ", rekao je šef lokalne policije Arun Kumar televiziji NDTV.

Peti optuženi je u bekstvu. Lekari su potvrdili da je devojka silovana, a optuženi su priznali krivično delo.

Hapšenje je usledilo nakon što je juče izrečena prva kazna za grupno silovanje devojke u autobusu u Nju Delhiju. Mladić starosti 17 godina optužen je za silovanje i ubistvo i osuđen na tri godine u popravnoj instituciji, što je maksimalna kazna za maloletna lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: