Sudski izvršioci preuzeli opremu dopisništva RTS

Izvor: Beta

Ponedeljak, 04.11.2002.

16:44

Default images
Izvršioci Privrednog suda u Zrenjaninu, u pratnji pripadnika policije, u ponedeljak su preuzeli oko 70 odsto opreme zrenjaninskog dopisništva Radio-televizije Srbije. Time je višegodišnji sudski spor SO Zrenjanin i RTS oko vlasničkog statusa TV-dopisništva dobio svoj epilog. To dopisništvo je 1996. kupila Skupština opštine Zrenjanin, a kako se saznaje, reč je o opremi u koju je lokalna samouprava uložila oko 300.000 maraka. "To je praktično deo opreme koje je svojevremeo unela gradska televizija u rad tog predstavništva. Znači, ono što smo uložili, tražili smo natrag", rekao je predsednik Izvršnog odbora SO Zrenjanin Goran Knežević. On je dodao da su gradski čelnici u par navrata pokušali da s rukovodstvom RTS nađu kompromis, ali do toga nije došlo. Knežević nije mogao da precizira o kojoj je opremi je reč, ali je naglasio da će posle ispitivanja ispravnosti "vrlo brzo" biti određena njena nova namena. U zrenjaninskom dopisništvu RTS je rečeno da nisu ovlašćeni da komentarišu događaj, koji je prošao bez incidenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: