Reakcija Apeksa na poziv DSS-a

Firma Apeks Solušn odbacuje navode iz poziva beogradskog odbora DSS-a koji je od gradonačelnika Dragana Đilasa tražio raskidanje ugovora sa BusPlus sistemom.

Izvor: B92

Sreda, 28.08.2013.

18:26

Default images

Oni kažu da su svi navodi iz saopštenja DSS-a "proizvoljni i neistiniti".

Navode da "Apeks" po ugovoru ima obavezu da obezbedi 200 kontrolora, da u ovom trenutku zapošljavaju 270 kontrolora i obezbeđuje dodatnih 700 uređaja za kontrolu koji su neophodni za rad kontrolora u gradskom saobraćaju.

Dodaju i da obezbeđuju više od 2.000 prodajnih mesta, iako je ugovorna obaveza da ih bude 800.

U "Apeksu" tvrde da u svim elementima ispunjavaju ugovorne obaveze prema Beogradu, kao i da netačnim informacijama koje je danas plasirao beogradski odobr DSS-a "nanosi velika šteta ugledu kompanije i stranoj investiciji u našoj zemlji".

Na kraju saopštenja ističu i da se tim neistinama čini "velika šteta naporima svih učesnika u javnom prevozu da se obezbedi urednost plaćanja karata".

Ta kompanija je na pozvala predstavnike DSS da ih posete kako bi uvideli znača Bus plus sistema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: