Talibani obučavaju decu da ubijaju

Na Jutjubu je objavljen snimak na kome se vidi kako se obučavaju avganistanski dečaci da postanu teroristi, a koji je, navodno, postavila Al Kaida.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.08.2013.

22:48

Default images

Takođe, na snimku je prikazana žena prekrivena burkom kako cilja raketni bacač prema automobilu.

Kako piše Dejli mejl, snimak je načinjen u terorističkom kampu Al kaide u severnom Vaziristanu, u blizini avganistanske granice s Pakistanom.

Deca, koja sede u školi, slušaju predavanja o svemu. Na snimku se vidi kako se muče da podignu smrtonosne kalašnjikove iz kojih ispaljuju rafale, a od siline trzaja neki od njih padaju i na pod. Na snimku su prikazana i deca kako uče da rukuju pištoljem dok im doslovno ispiraju mozak džihadom i time kako treba da postanu bombaši-samoubice, prenosi Klix.ba.

Najveći broj dece u terorističkom kampu su siročad čiji su očevi proglašeni "mučenicima" i čijim stopama i oni idu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: