Nađena bomba u zgradi suda u Atini

Paket sa bombom otkriven je u zgradi Prvostepenog suda u Atini, ali su specijalci uspeli da demontiraju eksplozivnu napravu, preneli su grčki mediji.

Izvor: B92

Sreda, 17.07.2013.

23:10

Default images

Kako prenosi agencija ANA, zaposleni u sudu su tokom popodneva primetili sumnjivi paket i pozvali policiju.

Specijalno odeljenje policije pokrenulo je istragu o incidentu.

Ovim povodom večeras se oglasio i ministar pravde Haralambos Atanasiju koji je rekao da grčke sudije neće dozvoliti da budu zastrašene nasiljem.

"Grčke sudije su dokazale da se ne plaše nasilja bez obzira odakle ono dolazi. Oni će nastaviti da rade i da budu koncentrisani na svoje dužnosti, braneći demokratske institucije i prava građana", rekao je Atanasiju.

On je dodao da bi društvo trebalo da osuđuje ovakve akte nasilja i izrazi svoju veru u institucije i ljudske vrednosti, prenosi ANA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: