FPN:O političkoj filozofiji Đinđića

Regionalna Škola političke filozofije Zoran Đinđića danas je počela na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.05.2013.

23:25

Default images

Polaznici petodnevne škole moći će da upoznaju osnove političke filozofije, "ali i da temeljnije istraže ulogu filozofa Zorana Đinđića u demokratizaciji Srbije i regiona".

Među polaznicima treće škole je 28 mladih iz Srbije i regiona, uglavnom studenti i postdiplomci filozofije, političkih nauka i prava.

Škola je organizovana uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju, a realizuju je zajednički "Fondacija dr Zoran Đinđić" i Fakultet političkih nauka.

Polaznike su pozdravili upravitelj "Fondacije dr Zoran Đinđić" Ružica Đinđić, dekan Fakulteta političkih nauka Ilija Vujačić, istoričarka Latinka Perović i programski direktor škole Marko Vujačić, saopštila je "Fondacija dr Zoran Đinđić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: