SAD:Zbog ograde sravnio pola kvarta

Zbog jedne ograde koju su njegovi susedi postavili protivno njegovoj volji, jedan Amerikanac je buldožerom sravnio pola kvarta.

Izvor: B92

Utorak, 14.05.2013.

22:47

Default images

Kako prenose američki mediji, Beriju Sviglu (51) iz Port Endželsa, u državi Vašington, pao je prošlog petka "mrak na oči" zbog jedne žičane ograde koju su njegovi susedi podigli još pre neku godinu.

Seo je u buldožer i njime pregazio nekoliko imanja. Pod točkovima njegovog moćnog vozila, "pale" su četiri kuće, jedan brod, jedan automobil i jedan električni stub zbog kojeg je bez struje ostalo stotinjak domaćinstava.

"Ovo prevazilazi sve što sam dosad video", kazao je jedan policajac u izjavi za lokalnu televiziju King.
Foto: Beta/AP
Ograda je Berija, kako je objasnio njegov brat, sprečavala da prođe sa svojim građevinskim vozilima. Već dugo je bes tinjao u njemu, da bi prošle nedelje došlo do prave eksplozije.

"Znao sam da će kad tad da počupa ogradu, ali ne tako da poruši kuće i stub. Nisam znao da je baš toliko besan", naveo je brat.

Prema pisanju lista "Peninsula dejli njuz", šteta koju je Berijeva ludost izazvala procenjuje se na nekoliko stotina hiljada dolara.

"Moraće sve da proda da bi obeštetio komšije. Barem će naučiti lekciju", kazao je Berijev brat, dodajući da je sva sreća što u kućama u trenutku rušenja nije bilo nikog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: