Osuđen sin Nasera Keljmendija

Sin narko bosa Nasera Keljmendija, Elvis Keljmendi, osuđen je u Prištini na četiri godine zatvora zbog pokušaja ubistva.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.05.2013.

18:08

Default images

Kako je saopšteno iz Euleksa, kaznu Keljmendiju izreklo je mešovito sudsko veće Osnovnog suda u Prištini, sastavljeno od troje kosovskih sudija.

Elvisa Keljmendija je tužilaštvo prvobitno optužilo za teško ubistvo u pokušaju, koje je počinio nad Elvisom Hodžićem u Bosni i Hercegovini 2010. godine.

Tokom suđenja Keljmendi je priznao krivicu i optužnica je preinačena u pokušaj ubistva.

Krivično gonjenje Elvisa Keljmendija vršio je mešoviti tim Euleksovih i lokalnih tužilaca, saopšteno je iz Euleksa.

Keljmendija su prvobitno uhapsili pripadnici kosovske policije na osnovu crvene poternice koju je za njim izdao Interpol, a zatim ga je pustila.

Policija Euleksa ga je zatim ponovo hapsila zbog istrage koju je shodno važećem zakonu pokrenuo mešoviti tim Euleksovih i lokalnih tužilaca na osnovu informacija dobijenih iz Bosne i Hercegovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: