Uhapšen narkobos Eskalante

Venecuelanska policija uhvatila je jednog od najjačih vođa kolumbijskog narko-kartela “Los Urabenjos“ Hildarda de Hesusa Eksalantea.

Izvor: Tanjug

Petak, 10.05.2013.

22:12

Default images

Načelnik službe za borbu protiv narkotika Nestor Reverol je na društvenoj mreži Tviter naveo da je Eskalante bio na poternici Interpola zbog trgovine drogom i drugih krivičnih dela, prenela je agencija RIA Novosti.

Predsednik Kolumibije Huan Manuel Santos ranije je Eskalantea stavio na spisak najtraženijih kriminalaca, za čije hapšenje je bila raspisana nagrada od 200 miliona pezosa ili oko 125.000 dolara.

Kolumbijski mediji, međutim, izveštavaju i o drugoj verziji po kojoj se Eskalante predao sam pravosuđu.

Prema rečima direktora nacionalne kolumbijske policije Hosea Roberta Rianja, narkobos se predao navodno u zgradi konzulata Kolumibije u Barinasu, navodi ruska agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: