Kampanja Dani nade nagrađena u SAD

Kampanja Agencije Saatchi & Saatchi „Dani nade” višestruko je nagrađena na Clio festivalu i na festivalu u Njujorku.

Izvor: B92

Petak, 10.05.2013.

20:31

Default images

Projekat Saatchi & Saatchi mreže pod nazivom „Dani nade” je prethodne nedelje u Njujorku osvojio više nagrada na prestižnom Clio festivalu, uključujući i zlatnu, kao i najsjajnije odličje na Njujork Festivalu.

Zlatna Clio nagrada osvojena je u kategoriji Content & Contact, a osvojena su i dva srebra, u kategorijama Innovative Media i Special Events.

Na Njujork Festivalu projekat „Dani nade” je pobedio u kategoriji Public & Media Relations, dok su mu bronzane nagrade pripale u kategorijama Branded Entertainment, Direct & Collateral i Service Announcements: Collateral/Direct Marketing.

Saatchi & Saatchi mreža pokrenula je prošle zime kampanju koja se bavila problemom porasta broja beskućnika u velikim evropskim gradovima.

Ova akcija, pod nazivom “Days of Hope” ("Dani nade”), potekla je iz berlinske kancelarije Saatchi & Saatchi.

Ideja je bila da u toku nekoliko dana, na poznatim TV stanicama u zemljama koje se priključe akciji, beskućnici budu prezenteri vremenske prognoze, predstave probleme sa kojima se suočavaju i pozovu ljude da doniraju sredstva u svrhu rešavanja ovog sve težeg problema.

Saatchi & Saatchi Beograd se, pored kancelarija u Nemačkoj, Rusiji, Rumuniji, Poljskoj i Švajcarskoj, pridružio ovoj akciji i kod nas realizovao projekat "Dani nade".

U periodu 29-31. januara troje korisnika beogradskog Prihvatilišta za odrasle osobe predstavilo je vremensku prognozu i govorilo o problemima beskućnika u glavnom gradu. Upućen je i poziv za donaciju sredstava za pomoć beogradskom prihvatilištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: