Vučiću nagrada Najevropljanin

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić primio je danas nagradu "Najevropljanin 2012.", priznanje koje od 2000. dodeljuje Prva evropska kuća Čukarica.

Izvor: B92

Petak, 10.05.2013.

00:14

Default images

Prvi potpredsednik vlade poručio je da je uveren da će Srbija uvek štititi svoje interese, ići putem napretka i biti pouzdan partner svim evropskim prijateljima.

Vučić se zahvalio svima koji su podržali njihov rad, koji prepoznaju borbenost i strast u želji da se pomogne svom narodu i zemlji i da Srbija krene boljim putem i bude moderna država.

"Kao što je uvodničar rekao da se za Vučića ne zna da li će završiti pod kopitama ili na konju - ne mislim da je to mnogo važno i ako sam bliži onome da će biti ono prvo - uveren sam da će Srbija biti na konju budućnosti i iznad svega i svih i da Srbiju niko ne može da pobedi. To smo pokazali i borbom protiv korupcije i kriminala i danas je svima jasno da je Srbija jača od svih, svega i da ne mogu da je pobede", rekao je Vučić.

Najevropljanin 2009. godine bio je sadašnji premijer Ivica Dačić.

Među prethodnim dobitnicima priznanja su i Dragoljub Mićunović, Božidar Đelić, Jelica Minić, Goran Marković, Boris Tadić, Mauricio Masari, Rasim Ljajić, Predrag Bubalo, Goran Bregović, Nenad Bogdanović, Desimir Tošić, Olivera Jevtić, Mlađan Dinkić, Jovan Ćirilov, a posthumno je dodeljena i Zoranu Đinđiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

261 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: