Beriša: Pozdraviću sporazum BG-PR

Premijer Albanije Salji Beriša izjavio je da će pozdraviti postizanje sporazuma u dijalogu Beograda i Prištine, koji bi, kako smatra, bio napredak i za region.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2013.

22:25

Default images

U saopštenju koje je izdao njegov kabinet, Beriša je naveo da pažljivo prati najnoviji pozitivan razvoj događaja u okviru dijaloga Beograda i Prištine i da bi pozdravio postizanje sporazuma, javila je albanska novinska agencija ATA.

Beriša je istakao da bi sporazum Beograda i Prištine označio "veliko postignuće" ne samo za dve strane u dijalogu, već i za ceo region.

"Ovaj sporazum bi otvorio put za saradnju i integraciju u regionu i ubrzao bi proces evropskih integracija", ističe Beriša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: