Vučević opet zove Pajtića na duel

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je, četvrti dan zaredom, Bojana Pajtića na TV duel što bi, kako je naveo, doprinelo da splasnu tenzije u Vojvodini

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2013.

18:16

Default images

Vučević je u otvorenom pismu naveo da na taj način građanima Vojvodine treba "objasniti kako neko ko ih vodi punih 13 godina priča da to čini na najbolji mogući način, a oni svojim očima vide da Vojvodina od najbogatijeg dela Srbije, za tih 13 godina, postade najsiromašniji deo zemlje".

U tom sučeljavanju bi građani Vojvodine i cele Srbije mogli da čuju “kakva je zaista situacija u severnoj srpskoj pokrajini”, naveo je gradonačelnik i predsednik novosadskog odbora SNS, napominjući da će Pajtić, ukoliko odbije taj poziv, priznati da se plaši.

“Priznaćete da se plašite, jer ste svesni i dobro znate šta ste sve radili po Vojvodini u proteklih 13 godina i kako ste sa svojim saučesnicima uništavali i rastakali imovinu koja pripada građanima Vojvodine”, istakao je Vučević i ponovio da Pajtić može da bira TV kuću, emisiju i druge goste po svom ukusu.

Posle prvog Vučevićevog poziva Pajtiću na TV duel, 15. aprila, Gradski odbor DS je saopštio da će se Pajtić vrlo rado odazvati, a kad već može da bira mesto i vreme, “neka to bude na mestu gde ste nešto veliko izgradili u Novom Sadu, ...u vreme kada to zdanje bude završeno”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: