Tuča funkcionera u Mionici

Zamenik predsednika mioničke opštine Milan Gavrilović iz Demokratske stranke udario je odbornika Nove Srbije Tomislava Radojičića iz sela Rakari.

Izvor: Beta

Sreda, 17.04.2013.

22:08

Default images

Radojičić je, posle pregleda u Urgentnom centru valjevske bolnice, zbog povreda glave zadržan na Hirurškom odeljenju, potvrđeno je večeras agenciji Beta u toj zdravstvenoj ustanovi.

Njegovo zdravstveno stanje za sada je stabilno, a slučaj je prijavljen policiji. Gavrilović demantuje da je danas udario Radojičića i tvrdi da je Radojičić "inscenirao napad" o čemu, kako kaže, postoje i očevici.

Odbornici NS, međutim, tvrde da je Gavrilović udario glavom Radojičića u svom kabinetu zbog toga što mu je ovaj prigovorio nezadovoljan time što mu je ćerka izgubila posao u Upravi opštine.

Gavrilović tvrdi da je Radojičićevoj ćerki ugovor o radu na određeno vreme istekao pre dva dana, te da joj je on rekao da ponovo konkuriše i da će opet biti primljena. On je naveo da je reč o provokaciji pred sednicu lokalnog parlamenta, koja je zakazana za petak.

Na sednici će opoziciona Nova Srbija pokušati da smeni aktuelnu vlast u kojoj su DS i SPS. SO Mionice ima 39 odbornika - 13 iz Nove Srbije, 11 iz DS, osam iz SPS-PUPS, pet iz SNS i dva iz SRS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: