Identifikovan napadač iz Bostona

FBI uspeo da otkrije identitet osobe koja je ostavila ranac sa bombom na bostonskom maratonu. Federalna policija demantovala navode da je osumnjičeni uhapšen.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 17.04.2013.

19:23

Default images

CNN je pod oznakom ekskluzivno saopštio da je FBI koristeći video snimke u potpunosti identifikovao o kojoj se osobi radi. U medijima postoje različite informacije o tome da li je hapšenja bilo ili ne. Iz kancelarije državnog tužioca je saopšteno da "niko nije uhapšen zbog napada na Bostonskom maratonu".

Bostonska policija takođe tvrdi da još nema uhapšenih.

"Na snimku se vidi osoba kako dolazi i ostavlja paket, nakon čega se udaljava", prenosi televizija. FBI je najavio konferenciju za novinare u pet časova po podne po vremenu na američkoj istočnoj obali, odnosno oko 23 sata po srpskom vremenu.

U bombaškom napadu u Bostonu, koji se dogodio u ponedeljak, tri osobe su poginule, a više od 180 ljudi je povređeno, od kojih je 17 i dalje u kritičnom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: