Nove pretnje uredniku Južnih vesti

Uredniku Južnih vesti Predragu Blagojeviću prete osobe koje su se predstavile kao službenici Gradske toplane i radnici DB zbog tekstova objavljenih na tom sajtu

Izvor: Beta

Subota, 06.04.2013.

17:44

Default images

Osobe koje su se u telefonskim pozovima predstavili kao "Janković iz Toplane" i "pukovnik Dobrivoje iz Prištine" upozorile su Blagojevića da "pazi šta piše" i da se "ne igra sa nekim stvarima". Povod za pretnje Blagojeviću su tekstovi o višednevnim problemima sa grejanjem u Nišu.

Pre ovih Blagojeviću je pretnje uputio i generalni direktor Toplane Milutin Ilić koji mu je poručio da "u Americi ne bi dočekao jutro da je za nekoga rekao da je lagao", a sve zbog tekstova o partijskom zapošljavanju u niškoj toplani.

"Ne doživljavam previše ozbiljno ove pretnjne, ali ako se danas ovako manifestuju, sutra će biti znatno ozbiljnije i to ne može da se toleriše", rekao je Blagojević za agenciju Beta.

Nezavisno udruženje novinara Srbije osudilo je juče pretnje koje je Blagojeviću uputio generalni direktor Toplane u Nišu.

Redakcija Južnih vesti o pretnjama je obavestila misiju OEBS-a, a podneta je i prijava Policijskoj upravi u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: