"Paušalne priče o rekonstrukciji"

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kaže da su priče o rekonstrukciji Vlade Srbije, kao i o prevremenim republičkim izborima paušalne.

Izvor: Tanjug

Utorak, 26.03.2013.

23:55

Default images

On kaže da je u ovom trenutku najvažnije kako će proći predstojeća runda dijaloga Beograda i Prištine 2. aprila u Briselu.

"Sva pažnja je usmerena na taj sastanak, jer predstojeća osma runda predstavlja dan D za pregovore Beograda i Prištine", ističe Marković za Danas navodeći da očekuje i da će se na tom sastanku nešto desiti.

On je izrazio uverenje i da će Srbija dobiti datum pregovora o članstvu u EU. "Srbija je uradila sve što se od nje dosad tražilo, a, koliko znam, nije bilo novih uslova".

Komentarišući moguću rekonstrukciju Vlade i eventualnu smenu nekih ministara, Marković kaže da ne bi govorio pojedinačno o ministrima, ali smatra da se Vlada Srbije zasad u celini dobro bori i da je jedinstvena.

Ceo intervju možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: