Masovna tuča Srba i Roma u Boru

Više osoba je povređeno u masovnoj tuči koja se oko 18 sati dogodila u Boru, potvrđeno je agenciji Beta u policiji. Privedeno je više učesnika ove tuče

Izvor: B92

Četvrtak, 21.03.2013.

22:36

Default images

Tuča se dogodila na uglu ulica Šistekove i Kestenova, a prema nezvaničnim podacima do kojih je došao B92, nastala je tuča između grupe Roma i Srba, ali ne na nacionalnoj osnovi već zbog sekundarnih sirovina. Povređeni su primljeni u borsku bolnicu.

Policija obezbeđuje bolnicu da ne bi došlo do novog konflikta sukobljenih strana. U tuči je učestvovalo više od pedeset osoba.

Policija je navela da prikuplja podatke o motivima koji su doveli do tog sukoba. U policiji je, međutim, rečeno da sukob nije nacionalno motivisan, već da su u pitanju "neraščišćeni računi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: