Borović: Mišić sutra u policiji

Uroš Mišić će sutra dobrovoljno otići u policiju i dati iskaz u vezi sa nedavnom tučom u beogradskom noćnom klubu Plastik, kaže njegov advokat Borivoje Borović.

Izvor: B92

Utorak, 05.03.2013.

21:57

Default images

"Sutra sa Mišićem idem u gradski sup, u Odeljenje za javni red i mir. On će tamo dati iskaz u vezi sa incidentom u noćnom klubu 'Plastik', kao i što smo obećali", rekao je Borović Tanjugu.

Mišić je bivši osuđenik koji je početkom decembra, posle pet godina provedenih u zatvoru zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića, amnestiran i pušten na slobodu.

On je dva puta bio osuđen na 10 godina zatvora, ali mu je Apelacioni sud preinačio presudu na pet i po godina zatvora.

Beogradska policija traži Mišića zbog nedavne tuče u noćnom klubu "Plastik", u kojem se on, navodno, s drugovima tukao sa američkim marincima koji čuvaju ambasadu te zemlje u Beogradu.

Prošlog ponedeljka Mišić se nije pojavio u policiji, gde je bio pozvan u svojstvu građanina da da izjavu, kako su naveli njegovi advokati, zbog straha od medijske hajke.

Zbog skrivanja i neodazivanja pozivima Mišićev status je promenjen u osumnjičenog.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je ranije da će Mišić biti tretiran kao svaki građanin i lice za kojim se traga, što podrazumeva momentalno lišenje slobode i predaju nadležnom istražnom sudiji momentom pronalaska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: