Devojčica lagala da je silovana

Policija nije našla dokaze o navodnom silovanju šesnaestogodišnje devojke na Novom Beogradu. Maloletnica proznala da je događaj izmislila iz ličnih razloga.

Izvor: Beta

Utorak, 05.03.2013.

17:59

Default images

"Radeći na rasvetljavanju svih okolnosti prijavljenog silovanja šesnaestogodišnje devojke, koje je navodno izvršeno u ponedeljak, 4. februara od 13 do 13.30, u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, policija nije došla do dokaza da se prijavljeni slučaj zaista desio", piše u saopštenju MUP-a.

Kako se navodi, maloletnica je u razgovoru s policijom, koji je obavljen u prisustvu njene majke, objasnila da je događaj izmislila iz ličnog razloga.

Izveštaj o događaju policija će proslediti državnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva.

Elektronski mediji su juče preneli da je šesnestogodišnja devojčica silovana u podrumu zgrade u Ulici Jurija Gagarina, u Bloku 62, na Novom Beogradu, kao i da joj je silovatelj pretio nožem.

Rečeno je i da je u toku intenzivna policijska potera za silovateljem, koji je opisan kao muškarac star od 35 do 40 godina, kao i da je reč o tamnoputoj osobi visokoj 175 cm

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: