Bajatović šef delegacije pri NATO-u

Socijalista Dušan Bajatović biće šef delegacije srpskog parlamenta pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a.

Izvor: Tanjug

Sreda, 27.02.2013.

18:07

Default images

Skupština Srbije usvojila danas nekoliko kadrovskih odluka, pa je tako pored imenovanja Bajatovića za šefa delegacije pri NATO-u, naprednjak Milovan Drecun imenovan za šefa delegacije pri Parlamentarnoj skupšini Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB).

Glasovima većine poslanika, naprednjak Zoran Antić izabran je za šefa delegacije pri Parlamentarnoj skupštini Frankofonije, a njegova stranačka koleginica Aleksandra Đurović za šefa delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope.

Za šefa delegacije u Interparlamentarnoj uniji izabran je predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, a za šefa delegacije u Parlamentarnoj skupštini OEBS izabrana je Dijana Vukomanović iz SPS-a.

Srpske parlamentarce pri Parlamentarnoj skupštini Crnomorske ekonomske saradnje predvodiće Predrag Marković iz URS, a pri Parlamentarnoj skupštini Mediterana biće Momo Čolaković iz PUPS-a.

Na čelu delegcije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj dimenziji Centralnoevropske inicijative je Jadranka Joksimović iz SNS, a pri Interparlamentarnoj skupštini pravoslavlja njen stranački kolega Mileta Poskurica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: