SNS o radu svojih ministara

Rukovodstvo SNS do sredine sledeće nedelje razmatraće rad svojih ministara, među kojima ima i onih čijim učinkom nije zadovoljan lider stranke Aleksandar Vučić.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Ponedeljak, 25.02.2013.

22:26

Default images

Novosti navode da će prvo Izvršni odbor SNS detaljno analizirati pisane izveštaje svojih članova Vlade, nakon čega će se o njima izjašnjavati i Glavni odbor stranke.

"Svi će uvek biti na ispitu, od mene pa do svakog drugog. Siguran sam da može i više i efikasnije da se radi. Niko iz naše stranke nije rođen u fotelji ili kabinetu, tako da je u budućnosti sve moguće, pa i kadrovske promene", izjavio je Vučić za "Večernje novosti".

Kako saznaje taj list, stranački organi će na nekoj od narednih sednica analizirati i rad javnih preduzeća na čijem su čelu kadrovi SNS, dok je Vučić naložio da mu i svi lokalni funkcioneri pošalju izveštaj o svom radu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

185 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: