Što zapad brinu izbori u Srbiji?

Politika međunarodnog faktora je podrivačka politika i ona u sebi traži lokalne ljude spremne da sprovode strane ciljeve, kaže Milorad Dodik.

Izvor: Nedeljnik

Sreda, 13.02.2013.

21:43

Default images

"Jedan broj zemalja kvinte u konsultacijama s državnim vrhom rekao da je protiv vanrednih izbora u Srbiji. A šta to njih briga? Šta oni imaju da budu za ili protiv izbora u Srbiji? Oni treba da budu za i protiv demokratije, a ne protiv izbora. I tu možete da vidite, na neki način, prihvatanje vlasti da važne stvari koordiniraju s važnim centrima svetske moći", kaže Dodik.

Ako ti ljudi dođu na vlast, onda je jadan i narod i republika, navodi predsednik Republike Srpske za "Nedeljnik".

Predsednik Republike Srpske u razgovoru sa Veljkom Lalićem za novi broj "Nedeljnika" prvi put srpskoj javnosti otkriva sve svoje stavove o najvažnijim nacionalnim pitanjima, odnosima Beograda i Banjaluke, Kosovu, novoj vlasti, ali i o tome kako se u RS pripremaju za 2014. godinu, koja će po mnogo čemu biti ključna za naš narod: priprema se obeležavanje stogodišnjice Prvog svetskog rata, tokom koje centri moći planiraju da poravnaju stvari posle sto godina. A najveći kamen u cipeli strancima ostao je baš Milorad Dodik.

Čitav intervju možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: