Radio B92 sve popularniji!

Radio B92 započeo je 2013. novim rastom slušanosti. Sa skoro 900.000 ljudi koji se svake nedelje uključe u program druga je stanica u Srbiji po broju slušalaca.

Izvor: B92

Sreda, 13.02.2013.

18:30

Default images

Od dnevnih muzičkih programa, preko zabavnog vremena sa Lunom Lu i Igorom Brakusom, do večernjih autorskih muzičkih sadržaja, emisija iz kulture i uvek u vrhu slušanosti informativnog programa, popularnost našeg programa raste, pokazuju rezultati redovnih merenja.

Poseban uspeh postiže jutarnji program Mentalno razgibavanje - svaki deseti slušalac u Srbiji bira upravo emisiju Darka Mitrovića i Marka Stepanovića, koju slušate radnim danima od 6h do 9h i reprize najboljih delova emisije vikendom od 7h do 9h.

U Beogradu je Darmar ubedljivo najjači jutarnji program - svaki peti Beograđanin budi se upravo uz Mentalno razgibavanje - čime su daleko iza sebe ostavili konkurenciju sa Radija S i Radio Beograda 1.

Mentalno razgibavanje od sutra možete ne samo slušati, već i gledati, klikom na jedan od ponuđenih linkova (u zavisnosti kojim se plejerom gleda):

mms://videoradio.b92.net:8080

mmsh://videoradio.b92.net:8080

Kako se stvara najslušaniji jutarnji program sada mogu saznati svi naši slušaoci.

Radio B92 za ovo proleće sprema posebna iznenađenja za svoju publiku - već 4. marta počinje akcija Vespa sreće, u okviru koje će slušaoci svakog meseca moći da osvoje vespu pjađo, slušajući naš program i sakupljajući bodove iz sata u sat odgovorima na nagradna pitanja.

Takođe, Radio B92 priprema akcije vezane za najveće muzičke događaje pred nama - za početak, već u prvim danima marta spremite se da nam pokažete koliko volite sastav Dipeš mod i možda baš vi budete dobitnik besplatnih karata za ovaj spektakl.

Uz mnogo dobre, popularne muzike, najbrže vesti i sadržaje iz sporta i kulture, Radio B92 u proleće ulazi sa velikim očekivanjima i sa željom da opravda poverenje sve većeg broja svojih slušalaca širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: