Žirinovski: Pušači lete iz partije

Predsednik ruske Liberalnodemokratske partije Vladimir Žirinovski rekao, povodom usvojenog antiduvanskog zakona, da će iz svoje partije isključiti sve pušače.

Izvor: Tanjug

Utorak, 12.02.2013.

18:58

Default images

Zakonom, koji će stupiti na snagu u junu, zabranjuje se pušenje u vladinim kancelarijama, univerzitetima, školama, bolnicama, restoranima, vozovima i restoranima, kao i reklamiranje duvanskih proizvoda u medijima, uključujući internet, i zabranjuje se svaka promocija.

"U LDPR nema pušača, a ako neko bude pušio, biće izbačen. Niko i ne pije, kod nas nema poroka", rekao je Žirinovski, preneli su ruski mediji.

Ruski političar koji je, prema sopstvenom priznanju, propušio tek “pod stare dane”, kada je ušao u politiku, obećao je javno 2006. godine da će prestati da puši i tom prilikom naveo da je već pokušavao da prestane, ali da mu nikako nije polazilo za rukom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: