Milion $ za informacije o Dorneru

Američke vlasti ponudile su milion dolara za informaciju koja bi dovela do hapšenja bivšeg policijaca Kristofera Dornera koji je optužen za ubistvo tri osobe.

Izvor: B92

Nedelja, 10.02.2013.

22:56

Default images

Gradonačelnik Los Anđelesa Antonio Viljaragosa objavio je da se nudi milion dolara za policajca otpuštenog 2008. godine, za kojim je pokrenuta potraga na jugu Kalifornije, pošto je prošle nedelje povezan s ubistvom.

Žrtve su jedan mladić i ćerka bivšeg policijskog kapetana koji ga je zastupao tokom disciplinskog procesa, a vlasti veruju da je Dorner ranije prošle nedelje otvorio vatru i na policiju u gradovima istočno od Los Anđelesa, ubivši jednog i ranivši drugog policajca.

Policija nastavlja potragu za Dornerom u oblasti gde je u četvrtak pronađen njegov zapaljeni kamionet.

Dorner je otpušten iz policije 2008. zbog davanja lažnih izjava.

Kalifornijske vlasti su saopštile i da se Dorner, koji je bio i vojnik, zavetovao da će se osvetiti bivšim kolegama koje krivi za okončanje svoje policijske karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: