Mrkonjić: Neće uspeti da nas sruše

Milutin Mrkonjić kaže da je Ivica Dačić njegovo "političko dete" i da tvrdi da nije počinio krivično delo. Mrkonjić poručuje da su novi izbori najgora opcija.

Izvor: Veèernje novosti

Ponedeljak, 04.02.2013.

23:18

Default images

"Dačić je potpuno jasno celoj Srbiji objasnio slučaj. Ivica je moje političko dete i lično bih mogao da garantujem da nije počinio nikakvo krivično delo i da je potpuno čist. On na najbolji mogući način vodi Vladu i zato je nekim krugovima postao smetnja. Građani sve to prepoznaju", rekao je Mrkonjić za Novosti.

Mrkonjić dodaje da se potpuno slaže sa Vučićem da sve mora da se ispita.

"Apsolutno podržavamo da borba protiv korupcije bude nemilosrdna i da zaštićenih ne bude. Ali, ne podržavamo medijska podmetanja i hapšenja preko novina. Nekome ”iza scene” očigledno je stalo da Vlada padne i da se zaustavi i naša borba protiv korupcije. Poručujem im: Nećete uspeti!", rekao je Mrkonjić.

Mrkonjić kaže da su svi u vladi saglasni da su izbori sada loša opcija, i da ne postoje sukobi u vladi.

"Niko u Vladi nije pominjao nikakve datume izbora. Jedni izbori za koje sam čuo su oni redovni 2016. A ove godine su mi u rasporedu veliki građevinski radovi na saobraćajnim koridorima i na železnici. Ovo mora da bude godina poslova i suštinskog napretka Srbije", navodi Mrkonjić.

Ministar saobraćaja kaže da su najave da bi preko istrage u ”Galenici” i ”Azotari” ponovo mogli da ”isplivaju” neki funkcioneri SPS zlonamerna nagađanja i podmetanja.

-

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: