Privedeni zagrebački bombaši?

Hrvatska policija privela je više osoba za koje se sumnja da su postavili eksploziv ispod spomenika bana Josipa Jelačića na glavnom zagrebačkom trgu.

Izvor: B92

Petak, 25.01.2013.

23:45

Default images

Njih su odale nadzorne kamere, postavljene ne trgu, javlja Index.hr, pozivajući se na podatke zagrebačke policije.

Na snimcima s nadzornih kamera u Ulici Pod Zidom uočene su četiri muške osobe u automobilu marke "golf". Istraga je i dalje u toku, navodi hrvatski portal.

Podsetimo, u sredu je oko 2.30 sati na Trgu bana Jelačića odjeknula je eksplozija. Tom prilikom niko nije povređen, a materijalna šteta je minimalna - popucala je samo jedna ploča na trgu.

U policiji su ranije potvrdili da se nije radilo o eksploziji pirotehničkog sredstva, već o improvizovanoj napravi manje snage, pa je eksplozija okarakterisana kao kazneno delo dovođenja u opasnost života i imovine opšte opasnom radnjom ili sredstvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: