Treća Srbija: Nismo fašisti

Stranka Treća Srbija saopštila je da je napad albanskih hakera na sajt Kulturnog centra Novog Sada nastavak "prljave kampanje" protiv te stranke.

Izvor: Beta

Četvrtak, 24.01.2013.

22:12

Default images

Inače, funkcioner te stanke Andrej Fajgelj je na mestu direktora Kulturnog centra.

"Upravo oni koji su najodgovorniji za materijalni i kulturni sunovrat našeg grada, danas upiru prstom u nas, pokušavajući da svakoga ko se drzne da misli, govori i ponajviše dela drugačije okarakterišu I etiketiraju kao fašistu", navodi se u saopštenju za javnost.

Kulturni centar Novog Sada saopštio je juče da su albanski hakeri oborili internetski sajt te institucije.

Treća Srbija je ocenila da je Novi Sad u prethodnoj deceniji prešao put "od razvijenog grada do finansijski ruinirane sredine", pa je "zahvaljujući nestručnom i nedomaćinskom" rukovođenju izgubio kulturni identitet.

"Time je srpska Atina umalo pretvorena u materijalnu i duhovnu palanku", ocenjuje se u saopštenju za javnost i dodaje da će Treća Srbija nastaviti insistirati na "renesansi novosadskog duha, kulture I tradicije".

"Sigurni smo da građani Novog Sada znaju gde žele da žive: u vojvođanskoj palanci ili u srpskoj Atini", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: