Teška saobraćajna nesreća kod Raške

Na magistralnom putu Raška-Kosovska Mitrovica, u mestu Kaznoviće kod Raške, u sudaru dva automobila preminula je jedna osoba dok petoro teže i lakše povređeno.

Izvor: B92

Subota, 19.01.2013.

17:55

Default images

"Do nezgode je došlo, oko 12 sati, prilikom sudara automobila 'opel astra', kojim je upravljao Nikola K.(19) iz Raške i 'folksvagen pasat', koji je vozio Đorđe Đ. (29) iz Trnave kod Raške", saopštila je kraljevačka policija.

"Od zadobijenih povreda Đorđe Đ . je tokom dana preminuo, a povređeni su zbrinuti u Medicinskom centru u Novom Pazaru", navodi se u saopštenju.

Teške telesne povrede zadobili su vozač "folksvagena" kao i njegova supruga Anđelka (23) i dvoje dece - dvogodišnji N.Đ. i trogodišnja V.Đ.
Vozač "opel-astre" je zadobio lake, a njegov suvozač Srećko S.(19) iz Kaznovića teške povrede.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda Kraljevo - Sudska jedinica Raška u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije iz Raške.

Saobraćaj na ovom delu puta je bio u prekidu do 13:30 sati, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: