Zatražen popis imovine Miškovića

Protiv Miroslava Miškovića pokrenuta je finansijska istraga kako bi se popisala njegova imovina u slučaju zahteva sudu da bude privremeno oduzeta, piše Danas.

Izvor: Danas

Petak, 28.12.2012.

23:30

Default images

Prema izvorima Danasa Tužilaštvo za organizovani kriminal naložilo je Jedinici za finansijske istrage MUP Srbije da prikupi podatke o Miškovićevoj imovini. Ovu informaciju nisu negirali niti potvrdili u tužilaštvu, ali ni u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ukoliko protiv Miškovića bude podignuta optužnica zbog tekuće istrage o malverzacijama sa putarskim preduzećima, Tužilaštvo za organizovani kriminal može da zatraži od suda da Miškoviću ili članovima njegove porodice privremeno zabrani da raspolaže imovinom. Ovakvi sporovi dosad su se vodili u procesima protiv fudbalera Dragana Džajića, ali i biznismena Bogoljuba i Sretena Karića, mada do sudske odluke o zabrani raspolaganja nikada nije došlo.

U tužilaštvu za organizovani kriminal u petak su ispitana tri svedoka u istrazi protiv Miroslava Miškovića i još 9 osumnjičenih za malverzacije u putarskim preduzećima.

Branilac Miroslava Miškovića, advokat Zdenko Tomanović, je demantovao da je njegov klijent Miroslav Mišković nudio novac da bude pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: