Trostruko ubistvo u Loparama

Penzionisani policajac Dragan Đokić počinio je trostruko ubistvo u Loparama u Republici Srpskoj, ranio je jedno dete, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Izvor: Beta

Petak, 28.12.2012.

22:25

Default images

Kako su javili banjalučki mediji, Đokić (56) je prvo ubio bratovu suprugu, potom sinovca i njegovu suprugu, dok je njihovom trinaestogodišnjem sinu pucao u noge.

Iz bijeljinske policije potvrđeno je da je Đukić prvo večeras iza 18 sati ipred pošte u Loparama ubio bratovu ženu, pucajući iz automatske puške, a potom je otišao u stan, gde je ubio sinovca i njegovu suprugu, dok je njihovom sinu pucao u noge.

Posle toga pucao je sebi u glavu. Ubistva je policiji prijavio brat ubice.

Mediji su javili da je ranjeno dete van životne opasnosti i smešteno je u bolnici u Bijeljini, dok lekari nisu želeli da se izjašnjavaju o zdravstvenom stanju ubice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: